Német fordítás

Fordítás magyarról németre, németről magyarra, valamint németről bármely idegen nyelvre Nagykanizsán a Bilingua Fordítóirodával. Anyanyelvi német szakfordítás, gyors és minőségi munka.

A német ma Európa egyik vezető nyelve, legyen szó gazdaságról vagy politikáról. Magyarországon is nagy jelentőséggel bír, nem utolsósorban Ausztria közelsége és gazdasági kapcsolataink miatt, nem beszélve arról, hogy a határok megnyitása óta tetemesen megnőtt azoknak a száma, akik német nyelvterületen vállalnak munkát, vagy valamelyik német vagy osztrák egyetemen folytatnak tanulmányokat. Ahhoz azonban, hogy hatékonyan és sikeresen tudjunk külföldön tevékenykedni,  nem csupán megfelelő szaktudással kell rendelkeznünk, de jól kell beszélnünk és írnunk is az adott ország nyelvén. A német hírhedten nehéz nyelv, különösen olyasvalaki számára, aki nem anyanyelvi környezetben van – erre kínál megoldást a Bilingua Fordítóiroda.

Irodánk munkatársai anyanyelvi szakfordítók, akik bármilyen nehézségű és szakterülethez tartozó szöveget lefordítanak magyarról németre, németről magyarra, illetve németről bármely idegen nyelvre. Pontosan ismerik a németországi, az osztrák és a svájci német közötti különbségeket, illetve a nyelvjárásokat, így a szöveg hiteles és érthető lesz minden nyelvi környezetben. Pontosan betartják a határidőket, ugyanakkor a hét bármely napján, ünnepnapokon is elérhetők, így biztosítani tudjuk, hogy a fordítás időre elkészül. Irodánk alanyi jogon áfa mentes, ezért jelentősen alacsonyabb árakkal dolgozik, mint a legtöbb fordítóiroda, ráadásul úgy, hogy mindez nem megy a határidő és a minőség rovására. A fordítás az ajánlatkérést követően szükség esetén akár néhány órán belül elkészül, és minden fordítást az adott területen legjártasabb fordítóink végeznek. Gyors, pontos, megbízható német fordítás kedvező árakon a nagykanizsai Bilingua Fordítóirodával!

További tájékoztatásért hívjon bennünket a +36-30-251-3868-as telefonszámon!