Angol fordítás

Fordítás magyarról angolra, angolról magyarra és idegen nyelvre Nagykanizsán a Bilingua Fordítóirodával.

Az angol nyelv mára a globális, elsősorban az internetes érintkezés lingua francájává nőtte ki magát. A nemzetközi siker – legyen az üzleti vagy tudományos – záloga, hogy eredményeinket, terveinket, munkánkat angol nyelven is hitelesen és meggyőzően tudjuk prezentálni. Az angolt nem nehéz a hétköznapi beszéd szintjén elsajátítani, ám ahhoz, hogy szakmai vagy hivatalos környezetben is sikereket érjünk el, ez nem elegendő: az igényes, pontos, stílusos megfogalmazásnak nagy szerepe van abban, hogyan értékelünk egy szöveget. Hasonló a helyzet akkor, ha különleges tudást igénylő szaknyelvről van szó: ahhoz, hogy pontosan megértsünk és értelmezni tudjunk, vagy megfelelően prezentáljunk egy jogi nyelven írt szerződést, egy hivatalos iratot vagy egy tudományos előadást, nem elég az általános nyelvtudás; ilyenkor profi fordításra, tolmácsolásra van szükség.

A Bilingua Fordítóiroda kedvező áron és gyors határidővel vállal magyar-angol, angol-magyar, illetve angol-idegen nyelvi fordítást. Az iroda munkatársai anyanyelvi szintű nyelvtudással, szakmai ismeretekkel és több éves tapasztalattal rendelkeznek, így biztosítani tudjuk, hogy nemzetközi színvonalú, profi munka kerül ki a kezük közül. Minden megbízást olyan fordítónak adunk, aki az angol nyelv mesterfokú ismerete mellett az adott szakterületen is járatos, és számos hasonló szöveget fordított már. Fordítóink egyaránt ismerik az amerikai, a brit, az ausztrál és a kanadai angolt, valamint az Írországban és Skóciában beszélt változatokat, és minden dokumentumot ennek megfelelően fordítanak. Legyen szó önéletrajzról, üzleti levelezésről, szerződésről, weboldalról vagy tudományos cikkről – garantáljuk, hogy mind Ön, mind partnerei elégedettek lesznek a fordítással.

Legtöbbször az alábbi iratokat fordítjuk ügyfeleinknek angol nyelvre:

  • Társasági szerződés, aláírási címpéldány
  • OKJ, középiskolai, általános iskolai, érettségi bizonyítvány
  • Diploma, index, leckekönyv
  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Táppénzes papír

Fordítóirodánk vállal szinkron- és konszekutív tolmácsolást is. Tolmácsaink akár külföldre is elkísérik ügyfeleinket, illetve szükség esetén fordítást, lektorálást is vállalnak. Ha konferencia, üzleti megbeszélés, külföldi út vagy más rendezvény alkalmával angol nyelvi tolmácsra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Irodánk alanyi jogú áfa mentessége miatt jóval alacsonyabb árakkal dolgozik, mint a legtöbb fordítóiroda, ráadásul úgy, hogy mindez nem megy a határidő és a minőség rovására. A fordítás az ajánlatkérést követően szükség esetén akár néhány órán belül elkészül, és minden fordítást az adott területen legjártasabb fordítóink végeznek. Gyors, pontos, megbízható angol fordítás kedvező árakon a nagykanizsai Bilingua Fordítóirodával!

További információkért hívjon bennünket a +36-30-251-3868-as telefonszámon!